Burn-out
611 x afgenomen

Online zelfhulp: Werkstress en Burn-out

Stress hoort bij het leven en dus ook bij werken. Maar als je langere tijd ongezonde stress op je werk ervaart, dan krijg je er last van. De online zelfhulp module Burn-out helpt om de juiste balans tussen werk en privé te vinden en te behouden. Met concrete tips en oefeningen leer je werkstress aanpakken en een burn-out voorkomen. De module is bedoeld voor mensen die werken en hier (in meer of mindere mate) stress van ervaren.

Gratis voor leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Bastiaan Schoel

Beste Liesbeth,
Deze module blijft in zeker nog tot eind dit jaar een onderdeel van ons Ledenvoordeelprogramma. je kan er dus voorlopig gebruik van blijven maken. IZZ heeft geen inzicht in je persoonsgegevens of andere gegevens die je invult bij deze module. Je mag uiteraard zelf bepalen of je de module anoniem invult.

groet Bastiaan

Anoniem

Ik ben net bezig met de online zelfhulp module Burn-out. Jullie advies om deze modulen in gedeelten te doen. Ben net begonnen en mijn vraag is hoelang blijft deze op jullie site?
Als het nog een korte tijd is dan is mijn vraag kan ik deze module ook kopieren dan kan ik deze module afmaken.
Nu heb anoniem gedaan omdat ook mijn achternaam erbij staat, als ik deze kan wissen dan gebruik ik alleen mijn voornaam.
Anoniem vind ik niks.
Ik zie jullie reactie tegemoet.
Groetjes Liesbeth

Marjon Prinsen

Dag Anoniem,

Goed om te horen! De training word aangeboden door Mirro en kun je online volgen via de button 'Naar de training' hierboven.

Groet, Marjon