Werken in de zorg
79 x afgenomen

Wat is jouw talent?

Alles gaat makkelijker als je werkt vanuit je eigen kracht. En iedereen heeft talenten. Ontdek de jouwe in de online talentscan. Dan weet je op welk gebied je je verder kunt ontwikkelen. Zodat je nog beter wordt in je werk.

Gratis voor IZZ-leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Saskia van den Brink

Erg leuk om te doen en je eigen kwaliteiten en valkuilen te bekijken. Ook fijn dat er leerdoelen in benoemt worden.

Pieter van de Winckel

Beste IZZ-leden,
Om gebruik te kunnen maken van alle IZZ-ledenvoordelen dus ook de Talentscan zal je eerst moeten inloggen. Mocht je nog geen profiel hebben van het IZZ-collectief kun je deze aanmaken op https://www.izz.nl/registreren en klik in het rode vlak op "maak IZZ-profiel aan". Als je dit hebt gedaan krijg je direct in je mailbox een activeringsmailtje. Je moet dan binnen 24 uur op de link klikken in die mail en dan kun je inloggen om gebruik te maken van de Talentscan.
Heel veel succes .

W.A.M. Kuipers

Lukt niet om in te loggen!

Veelgestelde vragen

Je kunt alleen de training bestellen als je een online profiel hebt op izz.nl. Ben je niet lid van IZZ, maak dan een niet-lid profiel aan.

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

In de bevestigingsmail heb je een URL ontvangen die eenmalig toegang geeft tot de online training. Daarna werkt deze URL niet meer en kun je het platform bereiken via: http://stichtingizz.minddistrict.nl.

Wanneer je naar het toegangsscherm gaat via http://stichtingizz.minddistri... zie je rechtsonder 'wachtwoord vergeten'. Als je hierop klikt kun je je wachtwoord opnieuw aanvragen. Let hierbij op dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt waarmee je geregistreerd staat.

Het is mogelijk dat je browser de training niet geheel ondersteund. Probeer de training eens te volgen in een andere browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Google Chrome, Firefox of Safari). Het is ook mogelijk dat de huidige browser niet up-to-date is. Dit kun je verhelpen door deze te updaten naar de laatste versie.

Controleer eerst of de betaling ook van jouw bankrekening is afgeschreven. Is dit het geval, dan is de bevestigingsmail niet goed aangekomen. Je kunt contact met ons opnemen via info@stichtingizz.nl.