Werken in de zorg
501 x afgenomen

Wat is jouw talent?

Alles gaat makkelijker als je werkt vanuit je eigen kracht. En iedereen heeft talenten. Ontdek de jouwe in de online talentscan. Dan weet je op welk gebied je je verder kunt ontwikkelen. Zodat je nog beter wordt in je werk.

Gratis voor IZZ-leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Miriam Krekel

Ik heb het assistent niet gedaan, omdat de resultaten kunnen worden opgevraagd en gebruikt kunnen worden door IZZ en anderen bij het beoordelen van mijn geschiktheid voor mijn functie. Hartelijk dank IZZ!

Pieter van de Winckel

Beste IZZ-lid,
Wat leuk om te lezen dat het helpt. Geef het vooral door aan anderen op je werk die ook IZZ-lid zijn om de talentscan te maken. Het is zoals je aangeeft een mooie ondersteuning in je ontwikkeling.
Gr. Pieter

Anoniem

Een leuke test om te doen die inzichten geeft. Dit is ondersteunend in de ontwikkeling van mezelf. Neem.ik mee naar mijn werkplek. Super.

Veelgestelde vragen

Je kunt alleen de training bestellen als je een online profiel hebt op izz.nl. Ben je niet lid van IZZ, maak dan een niet-lid profiel aan.

Wachtwoord vergeten? Deze kun je opnieuw aanvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Het kan zijn dat u bij registratie per ongeluk een profiel als niet-lid heeft aangemaakt. Om een ledenprofiel aan te maken, moet u eerst uw huidige account verwijderen. Dit doet u bij Instellingen na inloggen, daar staat ‘Verwijder account’ onderaan de pagina. Vervolgens registreert u zich opnieuw, en nu als lid van IZZ.

De url die past bij het gewenste ledenvoordeel dient u in de browserbalk van uw computer in te vullen. Als het in de balk van uw zoekmachine invult herkent hij deze niet. Dus zoek niet via bijvoorbeeld Google.

U kunt ook naar www.izz.nl gaan. Hier ziet u in het menu ‘Voor leden’ staan. Kies vervolgens voor ‘Ledenvoordeel’ en zoek het door u gewenste ledenvoordeel uit. 

In de bevestigingsmail heb je een URL ontvangen die eenmalig toegang geeft tot de online training. Daarna werkt deze URL niet meer en kun je het platform bereiken via: http://stichtingizz.minddistrict.nl.

Wanneer je naar het toegangsscherm gaat via http://stichtingizz.minddistri... zie je rechtsonder 'wachtwoord vergeten'. Als je hierop klikt kun je je wachtwoord opnieuw aanvragen. Let hierbij op dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt waarmee je geregistreerd staat.

Het is mogelijk dat je browser de training niet geheel ondersteund. Probeer de training eens te volgen in een andere browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Google Chrome, Firefox of Safari). Het is ook mogelijk dat de huidige browser niet up-to-date is. Dit kun je verhelpen door deze te updaten naar de laatste versie.

Controleer eerst of de betaling ook van jouw bankrekening is afgeschreven. Is dit het geval, dan is de bevestigingsmail niet goed aangekomen. Je kunt contact met ons opnemen via info@stichtingizz.nl.