Nieuws

IZZ Ledenpakket ZorgGezond

Nieuw bij de IZZ Zorgverzekering is het gratis IZZ Ledenpakket ZorgGezond, aantrekkelijke extra’s die de gezondheid van onze leden verder versterken.

Campagnebeeld Samen staan we sterker

Eigen Risico Compensatie bij COVID-19 besmetting

Zorgmedewerkers worden vanwege hun vitale beroep bovengemiddeld blootgesteld aan het coronavirus. Volgens de laatste cijfers van het RIVM zijn tot nu toe in totaal  53.844 (10 november 10.00 uur) zorgmedewerkers besmet met het virus, waarvan er 637 zijn opgenomen in het ziekenhuis en 15  mensen zijn overleden.

Wij vinden het onterecht als een zorgmedewerker  daarvoor zelf zorgkosten moet maken. IZZ compenseert daarom de kosten van het eigen risico (tot maximaal €385) als een zorgmedewerker COVID-19 heeft opgelopen en daardoor extra zorgkosten maakt.

Meer informatie

Ledenvoordelen en korting

Als lid van het IZZ Ledencollectief profiteren zorgmedewerkers van diverse voordelen en korting op gezonde diensten, artikelen en trainingen. Denk aan gratis online zelfhulp, korting op boeken, gezonde voeding of sportieve activiteiten.

Bekijk de Ledenvoordelen

Vroegsignalering van stress en burn-out

88% van de mensen in de zorg piekert over corona: mentaal staan zorgmedewerkers op dit moment onder enorme druk. IZZ biedt praktische hulp bij werkdruk, stress en verwerking van schokkende gebeurtenissen. Denk aan een zelftest die inzicht geeft in de energiebalans. De test geeft een signaal als het echt tijd is om hulp in te schakelen.

Zorg gaat altijd door Garantie

De zorg moet  altijd doorgaan, dat is één van de pijlers onder de Nederlandse samenleving. Daarom is het belangrijk dat zorgmedewerkers snel worden geholpen als ze zelf zorg nodig hebben. Zeker in deze bijzondere tijd. Met de Zorg gaat altijd door Garantie krijg je gegarandeerde hulp wanneer een behandeling of operatie in het ziekenhuis van jouw keuze wordt uitgesteld, omdat het maximale aantal behandelingen voor dat jaar is bereikt (omzetplafond). Met deze garantie wordt de zorg vergoed ongeacht het omzetplafond.

Collegiale ondersteuning

Ondersteuning van collega's is enorm belangrijk bij de verwerking van heftige gebeurtenissen. We kijken als collectief hoe we dat goed kunnen faciliteren. Zoals nazorg na een intensieve corona-periode. Daar gaan we o.a. webinars voor organiseren.