Nieuws

Vacature: Onderzoeker Gezond Werken in de zorg

Wil jij  met jouw talent een actieve bijdrage leveren aan de verbetering van gezond werken in de zorg? Heb je een passie voor en/of ervaring met het verbinden van de wetenschap met de praktijk en zie je ernaar uit om bewezen interventies te gaan toepassen? Lees dan verder, want Stichting IZZ is op zoek naar een Onderzoeker Gezond werken in de Zorg door toegenomen werkzaamheden.

Als onderzoeker draag je bij aan het adviseren van zorgorganisaties, of samenwerkingen van zorgorganisaties, branches, om gezond werken te verbeteren. Dit doe je door onderzoek uit te voeren, diensten te ontwikkelen en programma’s en projecten te begeleiden.

Dit ga je doen!

 • Je vertaalt externe ontwikkelingen naar ideeën voor onderzoeken.
 • Geeft onderzoeken vorm, voert uit, analyseert de resultaten en vertaalt deze naar concrete oplossingen en verbeterpunten voor de zorgsector.
 • Deelt je kennis met het team, bespreekt onderzoeksresultaten en ontwikkelt samen met hen nieuwe diensten.

Wat heb je daarvoor nodig?

 • een academische opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Bestuurswetenschappen, Gezondheidswetenschappen, Arbeid en Organisatie, Zorg, HR/HRD;
 • ervaring met het opzetten van onderzoek, het analyseren van data (kwalitatief en kwantitatief), projectmatig werken en verandermanagement;
 • je bent materiedeskundig, deelt graag kennis, weet onderzoeksresultaten te vertalen naar de praktijk en impact te maken met je advies.
 • je hebt een analytische, leergierige en oplossingsgerichte instelling;
 • bent enthousiast, initiatiefrijk, ondernemend en tot slot een echte samenwerker!

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een baan voor 24 – 40 uur  (in overleg in te vullen), standplaats Apeldoorn en Nederland als werkgebied.
 • Een divers en enthousiast team, dat op basis van algemeen inzicht en onderzoeken zich richt op het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van de werknemers binnen de zorgsector.

Stichting IZZ

Stichting IZZ is een collectief van mensen in de zorg, in 1977 opgericht. Stichting IZZ telt zo’n 400.000 leden, veelal zorgmedewerkers met een IZZ zorgverzekering. IZZ is zelf geen verzekeraar, maar treedt op als belangenbehartiger, inkoper van de collectieve Zorgverzekering. We doen onderzoek en geven adviezen om de zorgsector gezonder te laten werken en om het verzuim en ongewenst verloop terug te dringen.

Onderzoeken worden vaak uitgevoerd met universiteiten en de resultaten ervan vormen een basis voor adviezen en allerlei vormen van dienstverlening. IZZ toetst ook bestaande praktijkoplossingen en meet het effect van investeringen en interventies die gedaan worden.

We brengen zorgorganisaties samen en delen kennis op het terrein van gezond werken

Meer informatie is verkrijgbaar via:
Stichting IZZ,
Leonie van Walchren
leonie.vanwalchren@stichtingizz.nl

Direct solliciteren of meer weten?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? 

 • Solliciteer dan direct: stuur je motivatiebrief en cv dan voor 1 maart 2024  t.a.v. Caroline Segers, marketing manager a.i., via: service@stichtingizz.nl.
 • Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact op met Caroline Segers, marketing manager (a.i.), via caroline.segers@stichtingizz.nl of 06 5119 8147. Caroline is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.

 

IZZ nieuwsbrief Gezond werken in de Zorg

Onze digitale nieuwsbrief is gericht op professionals die zich bezighouden met Gezond Werken in de Zorg en verschijnt circa 12 keer per jaar.

Aanmelden