De Grote Schoonmaak voor HR

Je HR-beleid vereenvoudigen en positie binnen de organisatie versterken? Dat kan met De Grote Schoonmaak voor HR. Krijg focus en grip op je HR agenda en schrijf je team nu in.

 

Focus in HR-beleid

Met De Grote Schoonmaak voor HR breng je focus aan in het HR-beleid van de organisatie. Je krijgt inzicht in wat wel en niet past bij de strategische doelstellingen op het gebied van gezond & veilig werken. Na afloop weet je met welke initiatieven en projecten je kunt stoppen en waar je maximaal op in kunt zetten. Zo creëer je meer zuurstof voor het team en een beheersbare HR-agenda.

Werkwijze van De Grote Schoonmaak
Zo pakken we het aan
 

01.

Voorbereiding

We vragen om alvast een overzicht te maken van alle relevante projecten, interventies, werkwijzen, methoden, onderzoeken, aanbieders en beleidsstukken (missie, visie, kernwaarden) binnen jullie organisatie. Zo maken we een vliegende start en halen we samen zoveel mogelijk uit de training.

 

02.

Inleiding in ‘Zuurstof voor zorgprofessionals’

Na een korte kennismaking delen we de inzichten uit tien jaar (wetenschappelijk) onderzoek en praktijkervaring met gezond & veilig werken in de zorg, en de inzet van HR.

03.

Aan de slag: organisatievisie als meetlat

Wat is de organisatievisie en hoe ziet het optimale primaire zorgproces eruit? Vanuit deze gewenste situatie bepalen we samen wat het beste HR-beleid is voor de organisatie.

04.

Alles uit de kast

Oké, we weten nu waar de organisatie voor staat en wat wel en niet werkt. Nu leggen we alle projecten, interventies, werkwijzen, methoden, onderzoeken, aanbieders en beleidsstukken langs deze nieuwe lat en bepalen we wat wel en niet relevant is.

05.

Onderhoud

Na de schoonmaak hebben we scherp wat wel en niet bijdraagt aan jullie HR-beleid. Hoe houd je het vervolgens op lange termijn ook schoon en helder? Hoe gaat het team verder met de opbrengst van de training? En wat gaat HR morgen direct anders doen?

Praktische informatie

  • Duur: naar wens 1, 2 of 3 dagdelen
  • Datum: in overleg, op basis van beschikbaarheid
  • Voor wie: HR-teams
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 personen
  • Prijs: afhankelijk van het aantal dagdelen. Er worden geen reiskosten in rekening gebracht
  • Locatie: in company (bij jou op locatie). Een externe locatie is tegen meerprijs ook mogelijk