Nieuws

Hoe IZZ ’t?

Hoe gaat het met je? Een relevante vraag aan alle zorgmedewerkers. Want werken in de zorg is mooi, maar het vraagt ook veel. Zowel mentaal als lichamelijk. Daarom kunnen alle zorgmedewerkers zich nu gratis aansluiten bij IZZ, het grootste collectief in zorg en welzijn.

Foto jira


Jij zorgt voor anderen, IZZ zorgt voor jou. We helpen zorgmedewerkers gezond te werken. En veerkrachtig te blijven onder druk. Iedereen in de zorg kan zich gratis aansluiten bij IZZ. Ook als je geen IZZ Zorgverzekering hebt!

 

5 redenen om je gratis aan te sluiten

  • Kortingen op boeken en must-haves voor de zorg
  • Gratis online trainingen en webinars
  • IZZ Zelfscreener en Mentale gezondheidstest
  • Toegang tot de Beweeg je Beter app
  • Geef je mening over werken in de zorg in ons ledenpanel

Je maakt bovendien automatisch kans op een van de tien sets koffiebekers voor je hele team (max. 10 stuks per team). 

Ook helpt IZZ zorgorganisaties een gezonde werkgever te zijn. Dat doen we met trainingen en verbetertrajecten, gebaseerd op eigen wetenschappelijk onderzoek. Lees meer over wat we voor zorgorganisaties doen.

Stichting IZZ is niet de verzekeraar

En mocht je je nou afvragen of de verzekering niet duurder wordt door het gratis lidmaatschap voor iedereen. Het antwoord is nee. IZZ, een stichting zonder winstoogmerk, is niet de verzekeraar. Je sluit de verzekering af bij VGZ of CZ. Wij denken natuurlijk wel met ze mee over de inhoud van de aanvullende pakketten. Niet voor niets is de verzekering helemaal afgestemd op je werk in de zorg. Iets om te onthouden in december…

Schrijf je in voor de IZZ nieuwsbrief

Maandelijks het laatste nieuws over gezond werken in jouw mailbox!