Preventie
93 x afgenomen

Online zelfhulp: Alcohol en ouder worden

Hoe houd je het gezellig? Online zelfhulp van Mirro maakt 55-plussers bewust van hun alcoholgebruik en de voor- en nadelen daarvan. Je drinkt dagelijks. Voor de gezelligheid, omdat je wat wilt ontspannen of omdat je liever niet aan iets vervelends wilt denken. Even ontsnappen aan de dag? Kan ‘eentje’ dan echt nog wel? Of heeft het misschien ook onvoorziene gevolgen voor jou. Online zelfhulp van Mirro biedt inzicht en concrete tips.

Gratis voor leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Pieter van de Winckel

Beste Pieter,
We begrijpen je opmerking. Bedankt daarvoor. Dit is voor ons ook de reden om in de aanvullende verzekering preventie niet te beoordelen op het aantal keer dat je per jaar naar de mondhygiënist gaat maar naar het totaal aantal minuten. Dit is vanaf het aanvullende pakket Zorg voor de Zorg 60 minuten per jaar. De mondhygiënist behandeld per 5 minuten dus je hebt per jaar 12 eenheden. Wij adviseren dit dan ook te bespreken met je mondhygiënist zodat je 4x 15 min preventie krijgt!
Hopelijk heb ik je voldoende geïnformeerd.
Vr. gr. Pieter

Pieter Gorissen

Preventie===>: minder of geen alcohol, niet roken ===>prima!
4x ipv 2 x per jaar naar mondhygiënist is ook preventie===> geen tandartsbehandeling wel controle door de tandarts===> bewezen per saldo lagere rekeningen! ===>Enthousiasmeer en beloon deze behandelingen door 100% te vergoeden.===> komt verzekeraar's geloofwaardigheid ten goede!