Boek: Alles over werken tijdens de overgang

Het boek 'Alles over werken tijdens de overgang' helpt je je overgangssymptomen de baas te worden zodat je werk er niet onder lijdt. Het helpt je ook te bepalen hoe je je werkzame leven de komende 15 tot 20 jaar wilt inrichten.

cover boekNaast nuchtere informatie, tips en strategieën bevat dit boek een groot aantal interviews met vrouwen als Greet Prins, voorzitter Raad van Bestuur Philadelphia, Alet Klarenbeek, voormalig directielid van WOMEN Inc., Ingeborg Beugel, documentairemaakster en vrouwenarts Barbara Havenith van de Vrouwenpoli Boxmeer.

Lees hoe zij op niveau bleven presteren tijdens deze uitdagende levensfase.

Over de auteur

Saron Petronilia schreef eerder 'Alles wat je moet weten over de overgang'. Petronilia is naast auteur en spreker ook coach. ''De overgang is de meest vruchtbare periode in een vrouwenleven. Het is geen tijd om bij de pakken neer te zitten, het is tijd om te oogsten.'' Petronilia geeft vrouwen van 45-plus met een hectische en verantwoordelijke baan mindset make-overs en bijbehorende strategieën zodat ze vol energie en zelfvertrouwen kunnen blijven werken.

Alles over werken tijdens de overgang

IZZ-leden bestellen het boek met 30% korting.

€ 21,50 (€ 29,00 niet-leden)