Preventie
270 x afgenomen

Ga toch fietsen!

Het is zomer. Het ideale seizoen voor een nieuwe fiets. Lekker actief in de buitenlucht en bovendien werk je meteen aan je conditie. Kortom een mooie aanleiding voor een nieuwe ‘tweewieler’. Een standaard fiets of toch liever elektrisch? Er zit vast een passend model voor je bij.

15% korting op verschillende modellen
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Tanja Roefs

Hallo
We hebben 2 elektrische fietsen gekocht maar krijgen geen duidelijkheid /papieren over de verzekering. Hiervoor zowel IZZ, fietsvoordeelshop en AON gebeld. Maar ze wijzen naar elkaar. De verzekering is voor 1 jaar diefstal, schade en pechhulp maar zou graag weten hoe het werkt en hoe ik evt pechhulp kan vragen etc?

Maaike Cornelisse

Hallo Gerrie,

Het fietsplan is een initiatief van de werkgever. Je kunt het beste even overleggen met je collega van personeelszaken om dit na te vragen. Hoe het Fietsplan in elkaar steekt verschilt namelijk per werkgever. Als jij via je werkgever een regeling kan treffen dat je bijvoorbeeld de factuur op je werk kunt declareren onder de noemer van het Fietsplan, kun je prima gebruik maken van het IZZ-fietsvoordeel. Mocht ik daarin nog iets voor je kunnen betekenen, hoor ik dat graag.

Vitale groet, Maaike

Gerrie Jeuken

Hallo Maaike,
Kan men ook Fietsplan hiervoor inzetten?