Ledenvoordeel

Werk aan een gezonde leefstijl met leefstijlapp Salut

Afbeelding leefstijl-app Salut
Gratis voor IZZ-leden

Ken je leefstijl app Salut al? De app helpt je om je leefstijl te verbeteren. Met helder inzicht in jouw patronen. De app geeft je (kleine ) uitdagingen waarmee je je zelf een gezonder gedrag kunt aanleren. Of het nu gaat om voeding, beweging, gewoontes of ontspanning.


 

Neem de regie over je gezondheid. Met de gratis app Salut krijg je inzichten in het effect van jouw keuzes op je gezondheid. De app geeft je (kleine) uitdagingen waarmee je jezelf een gezondere leefstijl aan kunt leren. Heb je bijvoorbeeld moeite om in slaap te komen. Laat 14 dagen een uur voor je gaat slapen tv en telefoon uit. In de app kun je dit bijhouden.

Dit is (ook) Salut

  • Leer je zelf nieuwe gewoontes aan
  • Houd bij hoe je je voelt
  • Koppel aan je smart watch of activity tracker
  • Medisch dossier
  • Bepaal aan de hand van enkele vragen of een bezoek aan de huisarts nodig is

Gezonder leven en werken

Kortom, de Salut-app helpt je om je leefstijl te verbeteren. En dus gezonder te leven en te werken. Of het nu gaat om voeding, beweging, gewoontes of ontspanning. Daarom vind je IZZ ook in de Salut-app. Met onder andere tips, cases en ledenvoordeel, zoals de Masterclass over slaap. Je vindt ons meteen op de beginpagina.

Download de app

Afbeelding download android

Afbeelding download Apple

 

Veel gestelde vragen over Salut

Wie of wat is Salut?

Salut is een app die je helpt met jouw gezondheid. Je gezondheid meten én verbeteren doe je met Salut. Ontdek het verband tussen wat je doet, wat je voelt en je gezondheid. Je zult verrassende patronen zien en beter begrijpen hoe je gezonder kunt leven. Salut is een volle dochter van de ANBI Stichting Langer Gezond en kent een brede maatschappelijke verankering en context. Haar kerndoelstelling wordt gevormd door de intrinsieke wens Nederland gezonder te maken door duurzaam de burgers van Nederland te ondersteunen bij gezonder worden en blijven.

Waarom werkt IZZ samen met Salut?

IZZ ziet dat leefstijl een belangrijke rol speelt binnen het welzijn en de vitaliteit zorgmedewerkers. Als zorgmedewerker word je bijvoorbeeld bovengemiddeld mentaal en fysiek belast. IZZ heeft een samenwerking met Salut als leefstijlapp gekozen omdat het vier duidelijke gebieden kent, de opdrachten klein zijn maar het effect groot én omdat de app stil staat hoe het met jou gaat en hoe jij je voelt. Niet normatief, maar persoonlijk.

Hoe gaat Salut om met mijn gegevens?

Het beschermen, koesteren en het laten werken van de data voor jou is onderdeel van het Salut DNA. Jouw gegevens zijn bij Salut veilig en beschermd. Ze helpen je gezonder te worden en te blijven. IZZ heeft geen toegang tot je gegevens. Ook worden je gegevens niet voor commerciële doeleinden van derden ingezet. Lees hier meer over hoe Salut jou gegevens gebruikt.

Krijg ik ook toegang tot de inhoud van IZZ als ik geen IZZ Zorgverzekering heb?

Ja, die is voor iedereen die werkzaam is in de zorg. Ook als je geen IZZ Zorgverzekering hebt.