Slaap
738 x afgenomen

Online zelfhulp: Slaapproblemen

Slaap jij vaak slecht? Online zelfhulp van Mirro over slaapproblemen biedt tips en oefeningen om een goede nachtrust te bevorderen.

We slapen ongeveer een derde van ons leven. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het helaas niet voor iedereen. Online zelfhulp van Mirro helpt om manieren waarop je in de goede slaapmodus kunt komen te oefenen en verstorende factoren aan te pakken. De onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere: ontspanning, piekeren en je dagelijkse ritme.

Gratis voor leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Marjon Prinsen

Beste Geert Jansen,
Je zit nu in de omgeving Ledenvoordeel van Stichting IZZ. Alle informatie rondom je polis vind je op de sites van de uitvoerend verzekeraars van de IZZ Zorgverzekering: www.vgzvoordezorg.nl (de IZZ Zorgverzekering door VGZ) of www.cz.nl/izz (de IZZ Zorgverzekering door CZ) Op onze site vind je geen persoonlijke dossiers, daarvoor moet je inloggen op de genoemde sites. Afhankelijk van waar jij de zorgverzekering hebt afgesloten. Hopelijk kom je er zo uit! Groet, Marjon

Geert Jansen

Zie geen informatie over mijn polis

Marjon Prinsen

Beste H Draaijer,
Het lijkt of de site niet bereikbaar is (iets met cookies). Ik heb contact opgenomen met de leverancier. Ook via mijn laptop kom ik er niet door. Bedankt voor het melden! Wordt vervolgd ... :)