Ledenvoordeel

Online zelfhulp: Veerkracht

Veerkracht
Gratis voor IZZ-leden

Kan jij wel wat meer veerkracht gebruiken? Vraag je je weleens af waarom je op een bepaalde manier op tegenslagen reageert? Ga dan met deze module aan de slag.

In de module krijg je meer inzicht in jezelf en waarom je reageert zoals je doet. Zo bouw je veerkracht op. En dat helpt je bij tegenslagen in de toekomst.

Direct aan de slag

Voor wie?

Kan je wel wat meer veerkracht gebruiken? Om welke reden dan ook? Dan is deze module geschikt voor jou! 

In deze module vind je informatie, tips en oefeningen om veerkrachtiger in het leven te staan. Je gaat aan de slag met onderwerpen zoals emoties, coping, mindset, verbinding en leefregels. Je leert hierdoor meer over jezelf. En je leert hoe jij met lastige situaties, stress of uitdagingen omgaat. De oefeningen helpen om wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Zo word je stap voor stap meer veerkrachtig.

Inhoud

De module bestaat uit negen onderdelen die je op je eigen tempo kan doorlopen. Ook bepaal je zelf de volgorde. Vind je een bepaald onderdeel (extra) interessant om mee te beginnen? Dan kan je dat aanklikken.

Elk onderdeel begint met informatie en voorbeelden uit de praktijk. Daarna ga je aan de slag met de oefeningen. In de terugblik krijg je een korte samenvatting van de informatie en vind je soms extra tips.

Direct aan de slag

Dit ledenvoordeel is voor iedereen in zorg en welzijn. Sluit je gratis aan bij IZZ, het grootste collectief in zorg en welzijn en profiteer direct van het voordeel. Meld je nu aan.

Ben je al lid van IZZ, (log in en) ga dan verder met bestellen.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen