Webinar: Zet de patiënt op 2

Werken in de zorg is het mooiste beroep dat er is. Maar steeds vaker zien we hoe mensen in de zorg energie verliezen in hun werk. In de zorg sta je altijd klaar voor anderen. Collega’s kunnen op je rekenen en voor de patiënt of cliënt geldt dat al helemaal. Maar hoe goed zorg jij voor jezelf? In het praktische webinar 'Zet de patiënt op 2' leer jij jezelf vaker op één te zetten. Je gaat aan de slag met waar je nu staat en waar je naar toe wilt met je baan in de zorg. We laten ook zien hóe je dit bereikt. Want zorgen voor anderen, begint bij jezelf.
 

Afbeelding boek Zet de patiënt op 2


Webinar terugkijken

Het webinar vond donderdag 27 mei jl. plaats. Ruim 700 zorgmedewerkers hebben het webinar, georganiseerd door PGGM&CO en IZZ, live gevolgd. Je kunt het webinar hier gratis terugkijken.

Inhoud Webinar

Sprekers en schrijvers Arjen Banach en Niek van den Adel geven je in een uur inzicht in hoe je invloed krijgt op wat jij uit je werk haalt. Dus hoe bepaalt je werk je energie? En wat kun jij doen om die energie te vergoten? Je krijgt praktische handvatten die je morgen gelijk kunt toepassen! Na het webinar ben je je bewust van je eigen gedrag, heb je nieuwe energie om samen met collega's aan de slag te gaan, heb je tools om jezelf op 1 te zetten en heb je tools om met werkdruk en organisatieverandering om te gaan.

Vervolgworkshop 'Zet jezelf op één' 

Heb je na het webinar 'Zet de patiënt op 2' de smaak te pakken? Volg dan de vervolgworkshop 'Zet jezelf op één'. In het webinar heb je al geleerd hoe je anders aandacht kan geven aan je patiënten, aan je collega’s en aan je organisatie. In de workshop leer je anders aandacht te geven aan de belangrijkste persoon in jouw werk, namelijk jezelf. Je leert hoe je jezelf op één zet, waarom dat cruciaal is voor een fijne baan in de zorg en hoe je hier morgen al mee begint. Niek en Arjen geven je vijf vlakken waarop jij kan investeren om morgen meer energie van je werk te krijgen. Want waarom doe jij eigenlijk wat je doet? Hoe goed slaap je, eet en drink je? Met wie omring jij je en wat gebeurd er in je hoofd als dingen anders lopen dan gepland of al geruime tijd onder druk staan? Dit en veel meer in een interactieve workshop. 

De online workshop kost €25,- en is speciaal voor leden van IZZ en PGGM&CO. 
De workshop is te volgen op 8 juni van 20.00 uur tot 21.00 uur of 14 juni van 16.00 uur tot 15.00 uur.

Zet jezelf op één workshop

Concreet aan de slag met jezelf op één zetten? Meld je dan nu aan voor de vervolgworkshop op 8 of 14 juni.