Ledenvoordeel

Zelfscreener voor zorgprofessionals: Inzicht in overbelasting

Afbeelding IZZ Zelfscreener
Gratis voor IZZ-leden

88% van de mensen in de zorg piekert over corona weten wij uit onderzoek. En wist je dat bijna acht op de tien zorgmedewerkers uit ons ledenpanelonderzoek ‘Burn-out en werken in de zorg’ aangeven klachten te hebben (gehad) die bij een burn-out passen? En dat meer dan de helft wel een collega kent die last heeft of had van een burn-out? Laat het zo ver niet komen en test je zelf met de IZZ Zelfscreener voor zorgprofessionals.


Tijdelijk gratis beschikbaar voor niet-leden
Geen lid maar wil je wel de IZZ Zelfscreener doen? We hebben de Zelfscreener tijdelijk opengezet voor elke zorgmedewerker die de test wil doen. Klik hier.

Signalen van overbelasting

Mentaal staan jij en je collega’s op dit moment onder enorme druk. Zo’n periode van overbelasting kan resulteren in een burn-out. Want burn-out ben je niet plotseling. Te druk op je werk, slecht slapen en te weinig aandacht voor ontspanning. Allemaal signalen van overbelasting. Met de test helpen we je graag om inzicht te krijgen in jouw overbelasting. Ook meet de test in hoeverre je kunt rekenen op je netwerk. Heb je een partner, vrienden of bijvoorbeeld collega’s of een coach waar je terecht kunt, die jou steunen en adviseren? Dat zijn je hulpbronnen om met stress om te kunnen gaan.

Persoonlijke uitslag

De Zelfscreener brengt in kaart wat energie geeft (in je werk) en wat stress oplevert en hoe je daarmee omgaat. Het geeft een signaal als het echt tijd is om hulp in te schakelen of vertelt hoe je kunt voorkomen dat je de balans kwijtraakt. Vul in 10 minuten de vragenlijst in en ontvang direct je persoonlijke uitslag met handige tips. Zo weet je bijvoorbeeld wat je IZZ Zorgverzekering vergoedt en welke IZZ Ledenvoordelen je kunnen helpen.

De gratis IZZ Zelfscreener voor zorgprofessionals is onderdeel van het IZZ Ledenpakket ZorgGezond. Je hebt recht op dit Ledenpakket met de IZZ Zorgverzekering (uitgevoerd door VGZ of CZ). Activeer je IZZ lidmaatschap en doe de test.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen