Nieuws

IZZ zoekt HR-professionals!

Voor een nieuw panel zijn wij op zoek naar hr-professionals, zoals hr-adviseurs en gezondheidsmanagers. Bent u een hr-professional? Dan gaan wij graag met u in gesprek over uw behoeften rond Gezond Werken in de zorg. 

dialoog

We zijn namelijk benieuwd naar uw kennisbehoeftes over thema’s zoals bijvoorbeeld gezond werken in de zorg, Corona en het behoud van zorgpersoneel.

IZZ probeert al haar communicatie (zoals onze nieuwsbrief, de website en factsheets), diensten en producten zo goed mogelijk op u af te stemmen en met u samen op te trekken zodat u echt iets heeft in wat wij aanbieden. Zodat het u helpt om gezond werken binnen uw organisatie te activeren. 

We willen u maximaal 4 keer per jaar digitaal, tijdsinvestering is ongeveer 20 minuten per keer, via een formulier, wat vragen stellen en mocht er in de toekomst een keer een live bijeenkomst mogelijk zijn dan zouden we dat ook erg waardevol vinden. 

  • Onder deelnemers verdelen we regelmatig een cadeau-bon om bij Management-boeken te besteden 
  • We hebben af en toe relatiekaarten beschikbaar voor events en congressen van Skipr en Zorgvisie. Daar kunt u uw belangstelling voor aangeven.
  • U bent als een van de eerste op de hoogte van nieuwe onderzoeken, diensten en producten van Stichting IZZ.  

Klik op de button hieronder en meld u aan. 

IZZ nieuwsbrief Gezond werken in de Zorg

Onze digitale nieuwsbrief is gericht op professionals die zich bezighouden met Gezond Werken in de Zorg en verschijnt circa 12 keer per jaar.

Aanmelden