Nieuws

Kom naar HRM in de zorg 2023

Kom op dinsdag 19 september naar het Jaarcongres HRM in de Zorg. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid en de toekomst van HRM in de zorg. IZZ is een van de sprekers. Meld je nu aan.

De uitdagingen voor de zorg kennen we inmiddels. Veel factoren liggen buiten de scope van de HR-professional, maar er zijn zeker zaken die wel door HR kunnen worden aangepakt. Cruciaal is het centraal stellen van de zorgprofessional. Er liggen veel kansen om van de zorgsector dé werkgever van de toekomst te maken. Niet alleen in omvang maar juist in aantrekkingskracht, beleving en waardering. De beste zijn, om de grootste te worden.

Tijd om te focussen op wat er al goed gaat en onder de loep te nemen waar we mee moeten stoppen. Welke instrumenten heeft HR nu ter beschikking om de zorgsector uit te laten groeien tot de aantrekkelijke, moderne werkgever van de toekomst? 

Interessante workshops

Volg bijvoorbeeld de IZZ workshop De Grote Schoonmaak voor HR. Ontdek hoe je snel obstakels en succesfactoren in jouw HR-strategie kunt identificeren. Of kom naar de sessie Preventieplan voor zorgmedewerkers van IZZ, Vernet, PFZW Datadiensten, FWG Progressional People en  PGGM&CO.  Tijdens deze workshop nemen we de deelnemers mee in onze aanpak om verzuim en ongewenst verloop te verminderen. Wat werkt wel en niet en tegen welke dilemma’s lopen we aan? Ook vragen we de deelnemers om input welke vraagstukken op het gebied van verzuim ze graag onderzocht willen hebben.

Bekijk het hele programma

Korting van IZZ

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan het Jaarcongres. Meld je nu aan met de kortingscode KRT50IZZ en krijg 50 euro korting op je deelname. Bij aanmelden kun je meteen kiezen voor de workshops van IZZ of een van de andere workshops. 

IZZ nieuwsbrief Gezond werken in de Zorg

Onze digitale nieuwsbrief is gericht op professionals die zich bezighouden met Gezond Werken in de Zorg en verschijnt circa 12 keer per jaar.

Aanmelden