Vacature: Accountmanager Gezond werken in de zorg

Heb jij tussen de 2 en 5 jaar werkervaring en weet jij anderen als vanzelf te enthousiasmeren voor projecten waar jij achter staat? Is het verwerven van opdrachten en leads jouw tweede natuur? En wil jij dat talent inzetten om de gezondheid en werkomstandigheden van medewerkers in de zorg te verbeteren? Dan gaan we graag met je in gesprek over de functie van accountmanager bij IZZ.

Als Accountmanager Gezond werken in de zorg maak jij je hard voor het verbeteren van de gezondheid, inzetbaarheid en werkomstandigheden van medewerkers in de zorg. Je bent onze ogen en oren als het gaat om ontwikkelingen in de markt en de zaken die spelen bij o.a. zorgorganisaties, branches en regionale werkgeversverenigingen. De kansen die je ziet, vertaal je samen met onze senior adviseurs naar concrete projecten en opdrachten die gezond werken bevorderen. Opdrachten voor de sector als geheel, deelbranches of specifieke doelgroepen in de zorg.

Vervolgens ga je op pad om zorgorganisaties te enthousiasmeren en te inspireren deel te nemen aan nieuwe projecten en proposities. En je adviseert over en begeleidt de invulling en implementatie ervan.

Voor het werven maak je gebruik van het uitgebreide netwerk van IZZ en bouwt dit verder uit. Daarbij ben je niet alleen heel goed in het verwerven van opdrachten en leads, maar vooral ook van het opbouwen en onderhouden van langdurige samenwerkingsrelaties. Zo verstevig je de positie van IZZ als kennispartner op het gebied van Gezond werken.

Met wie werk je samen als accountmanager bij IZZ? 

Uiteraard doe je dit alles niet alleen, maar maak je deel uit van het team Gezond Werken in de Zorg. Dit team bestaat uit projectmanagers, communicatieadviseurs en een programmamanager. We werken veel en graag samen om een project te laten slagen. Maar je hebt ook veel eigen regie en ruimte om met eigen initiatieven en ideeën te komen. Sterker nog, graag zelfs!  

Wat neem je mee?

Een natuurlijke nieuwsgierig naar alles wat de gezondheid van zorgmedewerkers (via de as van de werkgever) positief beïnvloedt en waar gezondheidswinst te behalen is. Daarbij heb je een scherp oog voor mogelijkheden om zorgorganisaties op dit gebied te helpen en ben je een goede teamspeler. Je vindt het leuk om contacten te leggen en mensen te enthousiasmeren voor nieuwe ideeën. Iets wat jou, dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ook heel goed af gaat.

Daarnaast beschik je over:

  • hbo- of academisch werk- en -denkniveau.
  • tussen de 2 en 5 jaar ervaring in het werven van leads voor projecten en opdrachten.
  • kennis van de zorgsector en ervaring met projectmatig werken.

Wat krijg je daarvoor terug?

De kans om te zorgen voor mensen in de zorg. Voor goede zorg die 24/7 doorgaat, zijn namelijk gezonde zorgmedewerkers nodig. En gezonde zorgorganisaties. Bij IZZ werken we hier aan. Iedere dag. We zijn een kleine, dynamische en energieke organisatie met een open cultuur. Die zich begeeft in een landelijk, complex en omvangrijk netwerk met grote uitdagingen en ambities. Saai wordt jouw werk daardoor nooit. En bieden we je veel ruimte om te verbeteren en te vernieuwen op de manier waarvan jij denkt dat dat de beste is. En daarnaast krijg je van ons:

  • een prima salaris tussen de € 3.100,- en € 4.600,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.
  • een laptop, telefoon en, in overleg, de beschikking over een auto.
  • een baan voor 40 uur per week (afwijkende uren in overleg mogelijk).
  • een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
  • veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je functie.

 

Interesse? Reageer vandaag nog!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur uiterlijk 29 april 2021 je motivatiebrief en cv t.a.v. Marc Spoek naar service@stichtingizz.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Spoek, Manager Gezond werken in de zorg via marc.spoek@stichtingizz.nl of 06 300 14 634.