IZZ Zorgverzekering
189 x afgenomen

Vergoeding Mindfulness

Je bent uitgeput, voelt afstand ten opzichte van je werk en begint te twijfelen aan je eigen capaciteiten. Je verlangt naar je bed en je vindt jezelf niet goed. Een burn-out ligt op de loer. Om dit te voorkomen heeft IZZ een vergoeding voor mindfulness vanuit de aanvullende verzekering die je kunt inzetten bij burn-outklachten.

Alleen voor IZZ-leden
Om gebruik te maken van dit voordeel moet u inloggen. Inloggen.

Plaats je beoordeling

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst even inloggen met je IZZ-lidmaatschap.

Marjon Prinsen

Beste Monica,
De vergoeding die je krijgt, hangt af van het gekozen pakket. In alle Zorg voor de Zorg-pakketten zit een vergoeding voor mindfulness. Hoeveel vergoeding je krijgt, hangt af van de grootte van jouw pakket. Via de linkjes hierboven krijg je een mooi overzicht, kan (bijna) niet missen wat dat voor jou inhoudt. Ook zou het in je polisvoorwaarden moeten staan.Kom je eruit zo?

Monica Klunder-Runhardt

Ik ben verzekerd izz collectief
Maar kan niet vinden of mindfulniss ook voor mij wen vergoeding heeft
Groetjes Monica

Marjon Prinsen

Beste Anoniem,
Ik heb even met je meegekeken en dat is inderdaad wat vreemd maar vooral verwarrend. Vanuit de techniek bekeken moeten we een bestelknop plaatsen op deze pagina, maar er is in dit geval niets te bestellen. Het gaat om een vergoeding voor mindfulness vanuit jouw aanvullende verzekering. En die vergoeding kun je opzoeken via de twee linkjes onderaan de tekst (vergoeding door VGZ / vergoeding door CZ). Ik heb de tekst iets aangepast, hopelijk is het zo wat duidelijker ? Dank voor het melden! Groet, Marjon