Nieuws

De nieuwe 'de Zorg' is uit

Zet jij je hartcoherentie al in tegen stress? Tips om bevlogen en betrokken te blijven. Hoe zorg je voor een goede teamspririt? En hoe kies je je zorgverzekering voor 2024. Je leest het allemaal in het nieuwe nummer van de Zorg. Boordevol met persoonlijke verhalen en interviews. En maak ook nog eens kans op een lachworkshop met je team.

 

Vanaf 6 december ligt het blad bij IZZ-leden op de mat. Lees hem hier online.

cover magazine de Zorg

En dit lees je ook in het magazine:

  • Darko switchte van werk en bleef daardoor met plezier in de zorg werken
  • Tips van budgetcoach Pauline bij het kiezen van je zorgverzekering
  • Dit doet een slaapverpleegkundige
  • De voordelen van de IZZ Zorgverzekering voor 2024

En nog veel meer...

Rectificatie

Helaas zijn er twee foutjes in de papieren versie van het blad geslopen. In de online versie die je op deze pagina kunt lezen, hebben we het aangepast.

In het interview met de slaapverpleegkundige (pagina 11) staat: Als je meer dan vijf keer per minuut en langer dan tien seconden stopt met ademhalen, kom je in aanmerking voor een behandeling. Dat moet zijn: vijf keer per uur.
De in het magazine genoemde eigenschappen van krappa olie (bij Ledenvoordeel, achterzijde) mogen van de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit) niet als claims voor het product gebruikt worden.

 

Wie ontvangt de Zorg?

De Zorg ligt twee keer per jaar in de brievenbus van IZZ leden. Ontvang je de Zorg niet maar wil je wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws over gezond werken in de zorg? Lees hem online en meld je aan voor de maandelijkse IZZ nieuwsbrief. Zo ben je er zeker van dat je niets mist!

Schrijf je in voor de IZZ nieuwsbrief

Maandelijks het laatste nieuws over gezond werken in jouw mailbox!

Downloads