IZZ ledenpanel

Ben je lid van IZZ via de collectieve zorgverzekering? Denk dan met ons mee over de verdere uitbreiding van ons aanbod, onze diensten en producten, samen aan een gezonde zorgsector werken of gebruik je invloed om het werken in de zorg gezonder en plezieriger te maken. Hoe? Word lid van ons ledenpanel.

Je regelt het heel eenvoudig: Log in bij Mijn IZZ lidmaatschap, klik op je naam rechtsboven in het scherm en kies 'instellingen'. Vink onderaan die pagina aan dat je meedoet met het ledenpanel. Gefeliciteerd! Je bent nu lid van ons ledenpanel.

Wat kun je verwachten?

Wij vragen je een paar keer per jaar met ons mee te denken. Via een online vragenlijst, een persoonlijk gesprek of in een groepsgesprek met andere leden. Ook krijg je automatisch toegang tot de ledenpanelgroep in de community. Jij beslist steeds zelf of je wel of niet meedoet.

De resultaten gebruiken we om ons aanbod aan te passen of uit te breiden. En om nog betere afspraken te maken over de IZZ Zorgverzekering met VGZ voor de Zorg of CZ, de verzekeraars die voor ons de verzekering uitvoeren.

Invloed en resultaten

Benieuwd naar de invloed van het ledenpanel en resultaten uit het verleden? Lees ze in de IZZ Community of bekijk het filmpje hieronder.