IZZ Zorgverzekering

Aanvullende pakketten

Als je in de zorg werkt, kun je deelnemen aan de collectieve ziektekostenregeling IZZ. Je kan gebruik maken van de speciaal op de zorg afgestemde aanvullende pakketten. Welke pakketten zijn er?

Pluspunten van de aanvullende pakketten van de IZZ Zorgverzekering:

Extra vergoedingen voor fysiotherapie en bij mantelzorg (Zorg voor de Zorg-pakket)
Ruime keuze uit aanvullende pakketten en modules
Je werkgever betaalt vaak mee

Je kunt kiezen voor een van de aanvullende pakketten. In het kort zijn dit:

1. Totaalpakketten: Zorg voor de Zorg

Speciaal voor mensen in  de zorg zijn er de totaalpakketten Zorg voor de Zorg. Je krijgt bijvoorbeeld een ruime vergoeding voor fysiotherapie. Want klachten aan het bewegingsapparaat komen vaak voor bij zorgmedewerkers. De Zorg voor de Zorg totaalpakketten geven je daarnaast ook een ruime vergoeding voor tandzorg, vervangende mantelzorg en preventieve zorg. (Bekijk de tabel hieronder.) Bovendien krijg je vaak van je werkgever een werkgeversbijdrage.

Wil je een bescheiden aanvullende verzekering voor verschillende zorgonderdelen? Daarvoor is het Bijzonder Bewust pakket: een klein totaalpakket met een paar belangrijke vergoedingen.

2. Zelf samenstellen: Kies-zelf modules

Wil je liever geen totaalpakket? Maar zelf kiezen waarvoor je je aanvullend verzekerd? Neem dan de Kies-zelf modules. Daarmee kun je je een aanvullend verzekeren voor losse zorgonderdelen. We hebben Kies- zelf modules voor: fysiotherapie, tandzorg en zorg in het buitenland. 

Wil je meer weten over de exacte inhoud van de pakketten, persoonlijk advies of een premieberekening op maat? Kijk dan op vgzvoordezorg.nl/izz.

Uitvoering IZZ Zorgverzekering door VGZ voor de Zorg

IZZ is een stichting, opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg. We stellen de IZZ Zorgverzekering speciaal samen voor mensen die in de zorg werken. Stichting IZZ maakt namens haar leden afspraken over de premie, samenstelling en service van de IZZ Zorgverzekering. De IZZ Zorgverzekering wordt uitgevoerd door VGZ voor de Zorg. Hier kan je terecht voor informatie over de IZZ Zorgverzekering, zoals uitgebreide informatie over de pakketten en premie berekenen.

Meer weten? 

Hierboven staat een samenvatting van belangrijke vergoedingen in de aanvullende pakketten. 
Wil je meer weten over de exacte inhoud van de pakketten? Kijk dan op vgzvoordezorg.nl/izz

Ook voor persoonlijk advies of een premieberekening op maat kan je bij VGZ voor de Zorg terecht.