Nieuws

365 Dagen Succesvol met IZZ

IZZ werkt samen met 365 Dagen Succesvol. Hun missie: van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. En daar hoor jij bij. Maar de beroepen die er toe doen, zoals de zorg, krijgen vaak de minste waardering, maken de meeste uren. Met onze samenwerking willen we alle zorgmedewerkers gelukkiger maken.

Webinar over draagkracht en draaglast

Speciaal voor zorgmedewerkers organiseren we op dinsdag 13 september a.s. een webinar over draagkracht en draaglast. Met eye-openers voor een leven met minder stress en meer energie. Vul onder de video je e-mailadres in en we laten je weten als de inschrijving is geopend.

De work-life balance bestaat eigenlijk niet. Aldus Arjan en David van 365 Dagen Succesvol in deze video. Het gaat over je Life balance, waar je werk een onderdeel van is. Het gaat er om waar je energie van krijgt, en wat je energie kost. Hoe onderzoek je dat?

Ja, geef me een seintje als ik kan inschrijven

Je bent geïnteresseerd in het webinar en de diensten die IZZ en 365 Dagen Succesvol je te bieden hebben. Je ontvangt een mail als de inschrijving voor het webinar is geopend of over ander nieuws over de samenwerking tussen IZZ en 365 Dagen Succesvol.

Gelukkige zorgmedewerkers

Samen met 365 Dagen Succesvol helpen we jou bij een leuker leven met minder stress en meer energie. Zo hadden we speciaal voor zorgmedewerkers gratis tickets beschikbaar gesteld voor De Doorbraakdagen van 28 juni t/m 2 juli in Veenendaal. Het leukste en meest impactvolle event over persoonlijk leiderschap van Nederland.

Lees ook het interview: 'Stel het geluk van de zorg voorop'