Nieuws

Bekijk de webinar 'Het succes van minder stress'

Heb je een gejaagd gevoel? Loop je achter de feiten aan? Vind je geen rust, zelfs niet op een vrije dag? Tijdens de Week van de Werkstress, volgden ruim 1.500 zorgmedewerkers de online webinar 'Het succes van minder stress'. Kijk hem nu terug.

Ruim 1500 zorgmedewerkers zagen de webinar 'Het succes van minder stress'. GZ-psychologen Zoila Knel en Mirte Verkuijlen vertelden hoe je met stress kunt omgaan en hoe je onrust vermindert. Speciaal voor mensen in de verpleegzorg, ziekenhuiszorg, psychologische zorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg. Bekijk hem ook! Aan het eind van de webinar weet je:

  • Hoe stress positief en negatief doorwerkt
  • Hoe je stress in lichaam en hoofd vermindert
  • Hoe je het jezelf makkelijker maakt, zelf als de druk hoog is
  • Hoe je afscheid neemt van het gejaagde gevoel
  • Hoe je jouw kernkwaliteit inzet om collega's te helpen (collegiale ondersteuning)

Dit webinar is georganiseerd door IZZ, VGZ en PGGM&co in samenwerking met OpenUp. Wil je meer weten over hoe je kunt omgaan met de stress en onzekerheid van het werken in de zorg in tijden van corona? Op het OpenUp-platform vind je programma's, informatie, tips en adviezen. Speciaal voor mensen in de zorg. Je kunt ook direct een online consult inplannen met een psycholoog. 

Stress-poll: stress nekt zorgmedewerkers

Tijdens het webinar "Het succes van minder stress" is een stress-poll gehouden onder 900 deelnemers. Lees de resultaten in het artikel dat de Telegraaf hierover publiceerde. 

Terugkijken: Webinar Grenzen stellen

Wist je dat dit de tweede webinar voor de zorg is? Meer dan 5.000 enthousiaste zorgmedewerkers bekeken de eerste webinar 'Grenzen stellen'. Zij beoordeelden de webinar met een 8! Je  kunt deze ook terugkijken.