Aan de slag

Elke dag een glimlach? Doe de challenge!

Werken in de zorg kan soms zwaar een stressvol zijn. Met deze challenge zorg je ervoor dat je werk ook leuk blijft! Ontvang vijf weken lang elke maandag een leuke opdracht in je mailbox om jouw werkplezier te vergroten. Zodat je straks elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Ga net als ruim 700 zorgcollega's de uitdaging aan en meld je aan voor de challenge*!

 

*Op deze challenge bieden we glimlachgarantie 😉. Voor jou én je collega’s.

beeld challenge

 

Waarom zou je meedoen?

Werken in de zorg kan zwaar, druk en stressvol zijn. Vooral als je meer energievreters dan energiegevers in een werkdag hebt, leidt dat vaak tot stress. Het gevolg: weinig werkplezier en grotere kans op ziekteverzuim of zelfs een burn-out. Hoe voorkom je dat het zover komt? De oplossing kan zo simpel zijn als een glimlach. Met de leuke opdrachten uit de challenge tover je elke werkdag een glimlach op je gezicht en ga je met plezier naar je werk! Zet net als 700 andere zorgmedewerkers vandaag nog de eerste stap en meld je aan voor de challenge. 

Ja, ik doe mee! 

Het effect van een glimlach

Glimlachen heeft een positief effect op jou, je collega’s en je patiënten. Een paar voordelen:

  • Een positief gevoel
  • Extra veerkracht: je kunt meer aan!
  • Een sterkere vertrouwensband met patiënten
  • Minder stress voor patiënten
  • Een betere relatie met collega’s

Ga jij ook voor die glimlach?

Schrijf je dan nu in voor de ‘Elke werkdag een glimlach’-challenge. Je ontvangt dan elke maandag een uitdaging die een glimlach op je gezicht tovert. Dat wil jij toch ook?

Schrijf je in voor de IZZ nieuwsbrief

Maandelijks het laatste nieuws over gezond werken in jouw mailbox!