Hoe ga jij om met stress? Doe de IZZ Zelfscreener

Mentaal staan jij en je collega’s op dit moment onder enorme druk. Zo’n periode van overbelasting kan resulteren in een burn-out. Want burn-out ben je niet plotseling. Met de IZZ Zelfscreener voor zorgprofessionals helpen we je graag om inzicht te krijgen in jouw overbelasting. Hoe sta jij ervoor? Doe de test.

Afbeelding IZZ Zelfscreener

De IZZ Zelfscreener voor zorgprofessionals brengt binnen tien minuten in kaart wat jou energie geeft en wat stress oplevert (thuis of op het werk) en hoe je daarmee omgaat. Zo meet de test ook hoe het zit met je netwerk waarop je terug kan vallen. Heb je een partner, vrienden of bijvoorbeeld collega’s of een coach waar je terecht kunt, die jou steunen en adviseren? Dat zijn je hulpbronnen om met stress om te kunnen gaan. Daarnaast krijg je een aantal vragen over de gevolgen van het coronavirus op jouw werksituatie als zorgmedewerker.

Na het beantwoorden van alle vragen krijg je een uitslag: groen, oranje of rood. Groen betekent dat er een balans is tussen dat wat energie en wat stress geeft. Ook geeft het inzicht in de hulpbronnen die je hebt om met stress om te gaan. Oranje wijst op een mogelijke disbalans tussen de energievreters en energienemers. Rood moet je zeker serieus nemen. Bij de uitslag geven we je tips voor ondersteuning, mocht je dat willen.

 

 

Tijdelijk gratis beschikbaar voor niet-leden
Geen lid maar wil je wel de IZZ Zelfscreener doen? We hebben de Zelfscreener tijdelijk opengezet voor elke zorgmedewerker die de test wil doen. Klik hier.

IZZ Ledenpakket ZorgGezond

De IZZ Zelfscreener is onderdeel van het IZZ Ledenpakket ZorgGezond. Aantrekkelijke extra’s waarmee je jouw gezondheid verder kunt versterken. Zoals de eenmalige compensatie van het verplichte eigen risico (EUR 385) wanneer je als zorgmedewerker zelf corona hebt opgelopen en daardoor zorgkosten hebt. Ook profiteer je van diverse voordelen en korting op gezonde diensten, artikelen en vakopleidingen.