De voordelen van IZZ

IZZ is een ledencollectief opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg. We zijn 410.000 leden sterk. Allemaal mensen met een hart voor de zorg en hun gezinsleden. Samen maken we ons sterk voor een gezonde zorgsector. Ontdek hier alle voordelen voor zorgmedewerkers.

Je draagt bij aan een gezondere zorg

Nederland kan niet zonder de zorg. Voor goede zorg, zijn gezonde zorgmedewerkers nodig. En gezonde zorgorganisaties. Bij IZZ werken we hier aan, iedere dag. Dat doen wij met de eigen IZZ Zorgverzekering en het Gezond werken in de zorg programma. IZZ doet onderzoek en projecten op het gebied van gezond werken in de zorg. De kennis die we daaruit halen, gebruiken we bij het samenstellen van een passende aanvullende verzekering voor jou: het Zorg voor de Zorg-pakket. We delen onze kennis ook met zorgmedewerkers en zorgorganisaties. Met de IZZ Zorgverzekering draag jij daarom bij aan een gezondere zorgsector. Meer weten? Bekijk dan onze animatie.

  Informatie en tips om gezond te werken 

  Wat helpt jou om gezond en plezierig te werken? Op onze pagina Gezond Werken delen wij onze kennis uit onderzoek en projecten. je leest hier tips en ervaringen van andere zorgmedewerkers en experts waar je direct mee aan de slag kunt. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod. Zoals psychische belasting, fysieke belasting, regeldruk, mantelzorg, overgang en nog veel meer. Doe er je voordeel mee!

  Eigen zorgverzekering voor mensen in de zorg

  De IZZ Zorgverzekering is de eigen zorgverzekering voor mensen in de zorg. Deze zorgverzekering wordt zorgvuldig afgestemd op de gezondheidsrisico’s en relevante ontwikkelingen in de zorg. Omdat werken in de zorg nu eenmaal iets anders van je vraagt op lichamelijk en psychisch vlak. Ruim 410.000 mensen hebben een IZZ Zorgverzekering. Dat zijn ongeveer 210.000 zorgmedewerkers en hun gezinsleden. De Zorgverzekering wordt uitgevoerd door VGZ en CZ. We maken namens onze leden afspraken over de premie, samenstelling en service van de IZZ Zorgverzekering. Meer informatie over de IZZ Zorgverzekering.  

  Nog meer ledenvoordeel

  Als je de collectieve IZZ Zorgverzekering afsluit, ben je lid van IZZ en profiteer je ook van ledenvoordelen en acties:

  • Je ontvangt vier keer per jaar ons gratis magazine De Zorg.
  • Je kunt profiteren van interessante ledenvoordelen zoals gratis online zelfhulptrainingen en korting op allerlei gezondheidsartikelen. Onze acties helpen je om goed voor jezelf te zorgen.
  • Je krijgt toegang tot de IZZ community waar je inspiratie opdoet en meepraat over gezond werken in de zorg.
  • Je kunt meedoen aan het IZZ ledenpanel. Hierdoor kun je meepraten over de samenstelling van de IZZ Zorgverzekering en belangrijke onderwerpen m.b.t. gezond werken in de zorg.
  • Bekijk ook eens onze vacaturebank voor de zorg

  Wil jij ook profiteren van de ledenvoordelen?

  Maak dan direct een IZZ-ledenprofiel aan. Dit kan als je een collectieve IZZ Zorgverzekering hebt.

  Heb je nog geen collectieve IZZ Zorgverzekering of werk je nog niet in de zorg? Dan kan je een niet-ledenprofiel aanmaken. Dan ontvang je al wel het gratis magazine de Zorg. Je kunt je ook abonneren op onze maandelijkse nieuwsbrief. We houden je graag op de hoogte van ons werk!

  Maak een IZZ profiel aan