Veelgestelde vragen over IZZ Zorgverzekering in een nieuw jasje

Sinds enkele weken heeft jouw IZZ Zorgverzekering een nieuw logo. Samen met VGZ voor de Zorg proberen we je hierover zo duidelijk mogelijk te informeren. We zetten de meest gestelde vragen voor jou op een rij. 

Veelgestelde vragen

We willen dat jij als lid goed geïnformeerd bent over jouw IZZ Zorgverzekering. Je moet op zijn minst post hierover herkennen. Dus met het nieuwe logo met de vertrouwde naam: IZZ Zorgverzekering uitgevoerd door VGZ voor de Zorg. We kozen ervoor dit op meerdere momenten naar buiten te brengen. Zo is de kans groot dat jij en zo veel mogelijk andere leden deze belangrijke boodschap zien.

Jazeker. We hebben alleen maar zichtbaar gemaakt wie al meer dan 40 jaar achter jouw zorgverzekering zitten. Dat zijn en blijven Stichting IZZ en Coöperatie VGZ. De zorgverzekering die we aanbieden is nog steeds de IZZ Zorgverzekering.

Jouw zorgverzekering blijft gewoon de IZZ Zorgverzekering heten. Alleen zie je in het nieuwe logo terug dat deze wordt uitgevoerd door VGZ voor de Zorg. Dit is een apart onderdeel binnen de Coöperatie VGZ. Het doet alleen voor de IZZ Zorgverzekering de uitvoering. De inhoud, premie en service van de IZZ Zorgverzekering blijven helemaal zoals het was.

Je kunt naar izz.nl gaan en klikken op ‘Declaratie indienen’. Je gaat dan rechtstreeks naar de goede plek bij VGZ voor de Zorg. Of je kunt naar www.vgzvoordezorg.nl/izz gaan. Hier vind je Mijn IZZ Zorgverzekering, de omgeving waar je zoals vanouds alle zaken rond de IZZ Zorgverzekering kunt regelen: van declareren tot het doorgeven van wijzingen.