Artikel

Webinar 'Het succes van minder stress'

Heb je een gejaagd gevoel? Loop je achter de feiten aan? Vind je geen rust, zelfs niet op een vrije dag? Bekijk dan het webinar 'Het succes van minder stress'. In dit webinar leer je hou beter kunt omgaan met de stress en onzekerheid van het werken in de zorg.

Over het webinar

GZ-psychologen Zoila Knel en Mirte Verkuijlen vertellen in dit webinar hoe je met stress kunt omgaan en hoe je onrust vermindert. Speciaal voor mensen in de verpleegzorg, ziekenhuiszorg, psychologische zorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg. Bekijk hem ook!

Aan het einde van het webinar weet je:

  • Hoe stress positief en negatief doorwerkt
  • Hoe je stress in lichaam en hoofd vermindert
  • Hoe je het jezelf makkelijker maakt, zelf als de druk hoog is
  • Hoe je afscheid neemt van het gejaagde gevoel
  • Hoe je jouw kernkwaliteit inzet om collega's te helpen (collegiale ondersteuning)

Webinar bekijken

Vul hieronder je e-mail adres in en je ontvangt direct een mailtje met link om het webinar te bekijken. 

Hulp bij stress

Dit webinar is georganiseerd door IZZ, VGZ en PGGM&co in samenwerking met OpenUp en maakt deel uit van een reeks webinars om de gezondheid van zorgmedewerkers te versterken. Wil je meer weten over hoe je kunt omgaan met stress en onzekerheid? Op het OpenUp-platform vind je programma's, informatie, tips en adviezen. Je kunt ook direct een online consult inplannen met een psycholoog, als je een aanvullende IZZ Zorgverzekering hebt door VGZ dan krijg je 3 consulten vergoed

Veerkracht helpt

Als we iets wel gemerkt hebben de afgelopen corona-periode is dat veerkracht onmisbaar is. Veerkacht helpt! In werkplezier of in het kunnen omgaan met moeilijke of onverwachte situaties.