Artikel

Webinar Het succes van minder stress

Heb je een gejaagd gevoel? Loop je achter de feiten aan? Vind je geen rust, zelfs niet op een vrije dag? Bekijk dan de webinar Het succes van minder stress. In deze webinar leer je hoe je beter kunt omgaan met de stress en onzekerheid van het werken in de zorg.

afbeelding webinar minder stress

 

Bekijk de webinar Het succes van minder stress

Ruim 1.500 zorgmedewerkers volgden deze webinar. GZ-psychologen Zoila Knel en Mirte Verkuijlen vertellen in deze webinar hoe je met stress kunt omgaan en hoe je onrust vermindert. Speciaal voor mensen in de verpleegzorg, ziekenhuiszorg, psychologische zorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg. 

Na het kijken van deze webinar weet je:

  • Hoe stress positief en negatief doorwerkt
  • Hoe je stress in lichaam en hoofd vermindert
  • Hoe je het jezelf makkelijker maakt, zelfs als de druk hoog is
  • Hoe je afscheid neemt van het gejaagde gevoel
  • Hoe je jouw kernkwaliteit inzet om collega's te helpen (collegiale ondersteuning)

 

Webinar bekijken

Vul hieronder je e-mail adres in en je ontvangt direct een mailtje met link om het webinar te bekijken. 

Nieuwsbrief opt-in

Meer hulp bij stress

Wil je meer weten over hoe je kunt omgaan met stress en onzekerheid? Op het OpenUp-platform vind je programma's, informatie, tips en adviezen.

Je kunt ook direct een online consult inplannen met een psycholoog. Met de aanvullende IZZ Zorgverzekering door VGZ, krijg je drie consulten vergoed

Jij zorgt voor anderen, wij zorgen voor jou

De webinar maakt deel uit van een reeks met webinars om zorgmedewerkers te versterken. Deze webinar wordt je aangeboden door IZZ, VGZ en PGGM&CO in samenwerking met OpenUp. We helpen je graag bij het omgaan met stress, zodat je je werkplezier kunt behouden. Veel plezier bij deze webinar.