De expert

Podcast over de overgang

Robin Rotman (BNR Nieuwsradio) is te gast bij overgangsconsulente Desiree van Cleef. Hoe kunt u als werkgever vrouwelijke zorgmedewerkers helpen gezond en inzetbaar te blijven tijdens de overgang? Dit en meer in de podcast.

Een half miljoen van de vrouwen die werkzaam zijn in de zorg, heeft last van overgangsklachten. Vrouwen die vaak een bak aan ervaring hebben en hard nodig zijn in de zorg. Uit onderzoek weten we dat meer kennis over de overgang zorgt voor meer herkenning en erkenning. Bij vrouwen zelf maar ook bij leidinggevenden. Luister nu de podcast de overgang en laat u bijpraten over de symptomen, effecten van de overgang op werk/gezin, maar ook wat de gevolgen zijn voor uw verzuimgegevens en hoe u als werkgever deze vrouwen kunt ondersteunen.

 

Podcast serie 'Zorg voor mensen in de zorg'

IZZ heeft samen met BNR een podcast serie gemaakt. In deze serie onderzoekt Robin Rotman van BNR Nieuwsradio hoe zorgorganisaties hun zorgmedewerkers gezond houden. Hij spreekt met beleidsmakers, bestuurders, experts en uiteraard zorgmedewerkers zelf over gezond werken in de zorg-thema’s. Iedere podcast een ander thema en andere gesprekskandidaten.