Nieuws

Training Gezond Werken 2.0 voor leidinggevenden start in september

Wil jij als leidinggevende jouw invloed, kennis en vaardigheden meer benutten voor het behoud van medewerkers in je team en het verbeteren van hun werkplezier en de kwaliteit van zorg? Start dan dit najaar met de driedaagse training Gezond Werken 2.0 van Stichting IZZ. 

Na drie dagen training bezit jij de vaardigheden en kennis om vanuit jouw rol en invloed je team gezonder te laten werken. Wat jou dat als leidinggevende oplevert? Direct effect van jouw gezonde leiderschap: een veerkrachtig zorgteam waar werkplezier voorop staat, het verzuim laag is en de kwaliteit van zorg juist hoog.

Pak jouw rol

Heb ik daar invloed op als leider? Ja, juist jij hebt de invloed om daar van heel dichtbij je team bij te helpen. Als Stichting IZZ weten we na jaren onderzoek wat de doorslaggevende onderdelen zijn als het gaat over gezond werken en dat jij daar als leider het verschil in maakt voor je medewerkers. En dat gaat veel verder dan extra fruit tijdens de pauze of voldoende tilliften op de afdeling.

Aan de slag met verbeterplan

Het gaat erom dat jouw team onder jouw leiding in oplossingen denkt, problemen eerder signaleert en bespreekt. Ingewikkeld? Nee. Effectief? Ja! Veel (team)leiders en zorgteams in de gehandicaptenzorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuizen gingen je al voor. Met succes... Ook jij kunt dit voor jouw team en organisatie laten werken. Je werkt aan een direct toepasbaar verbeterplan ’Gezond werken’ voor jouw organisatie. Je weet jouw plan met de juiste feiten en cijfers te onderbouwen en krijgt niet alleen je team, maar ook jouw leidinggevenden enthousiast voor de uitvoering ervan. 

 

Meer informatie en inschrijven

Dit najaar vindt de training plaats op 27-9-2022, 17-11-2022 en 19-1-2023. 

Bij inschrijving ontvang je nu gratis extra's, zoals het boek Zuurstof voor zorgprofessionals van Anouk ten Arve.

Lees meer over o.a. het programma, de trainers en kosten.