Nieuws

Vacature: (Senior) Marketingcommunicatie-adviseur

Ben jij die bevlogen marketingcommunicatie-adviseur, die een actieve bijdrage wil leveren aan de verbetering van gezond werken in de zorg? Lees dan verder, want Stichting IZZ is op zoek naar een marketingcommunicatie-adviseur Gezond werken in de Zorg.

Als marketingcommunicatie-adviseur draag je bij de positionering van Gezond Werken in de zorg. Je ontwikkelt marketingcommunicatieplannen en bent verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Je schrijft voor de doelgroep relevante content, denkt mee op pr-kansen vanuit zowel eigen onderzoek als de markt en werkt samen met je collega’s actief mee aan de verkoop van producten en diensten.

Dit ga je doen!

 • Je ontwikkelt marketing- en communicatieplannen en vertaalt deze door naar een samenhangend geheel van marketing- en communicatieactiviteiten, gericht op het vermarkten van projecten, diensten en onderzoeken en producten/oplossingen, inclusief een begroting. 
 • Zet per project en onderzoek de communicatielijn uit van advies tot en met realisatie.
 • Vertaalt inzichten uit onderzoeken en projecten naar nieuwswaardige invalshoeken in samenwerking met het PR- en Reputatiebureau voor de PR strategie.
 • Realiseert de marketing- en communicatie activiteiten, in samenwerking met teamleden en leveranciers en fungeert hierbij als eerste aanspreekpunt op dit gebied.
 • Schrijft en redigeert teksten (of brieft tekstschrijvers) voor intern en extern gebruik, in gemakkelijk te begrijpen taal die aansluit bij de doelgroep(en).
 • Voert de eindredactie van de website (zorgorganisatiedeel) van IZZ, social media kanalen en andere online communicatie uitingen.
 • Initieert, organiseert en coördineert kennissessies, congressen en presentaties van Stichting IZZ.
 • Draagt zorg voor het periodiek (laten) verschijnen van diverse publicaties, waaronder digitale nieuwsbrief en het door Stichting IZZ uitgegeven magazine Inzicht.

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Ervaring in diverse zelfstandige marketingcommunicatie rollen in bij voorkeur het veld van de zorgsector of Verzuim-, re-integratie en Arbodienstverlening;
 • Hebt kennis van marketing- en communicatiestrategieën en steekt de handen graag uit de mouwen als het gaat om de uitvoering ervan;
 • Je vindt het leuk je te verdiepen in de marketing- en communicatiedoelgroepen van IZZ en schrijft graag pakkende en relevante content;
 • Je bent enthousiast, initiatiefrijk, ondernemend en bent tot slot een echte samenwerker!

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een baan voor 24 – 32 uur  (in overleg in te vullen), standplaats Apeldoorn.
 • Een divers en enthousiast team, dat op basis van algemeen inzicht en onderzoeken zich richt op het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van de werknemers binnen de zorgsector.

Stichting IZZ

Stichting IZZ is in 1977 opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg. Als belangenbehartiger van mensen in de zorg wil IZZ de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg verbeteren. Dat doen wij met de eigen IZZ Zorgverzekering en het Gezond werken in de zorg programma.

De afdeling Gezond Werken in de zorg richt zich op het bevorderen van de gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers in de zorg vanuit de rol van aanjager door het doen van onderzoek, verbinden van partijen, het opzetten van projecten en het bewegen van werkgevers en sociale partners tot het nemen van stappen die daadwerkelijk de gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers in de zorg bevorderen. Voorafgaand en tijdens het uitvoeren van de activiteiten worden medestanders gezocht bij sociale partners, zorgorganisaties en andere stakeholders.

Meer informatie is verkrijgbaar via:
Stichting IZZ,
Jan-Luuk de Groot
Manager Gezond Werken in de Zorg
janluuk.degroot@stichtingizz.nl

 

 

 

Direct solliciteren of meer weten?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? 

 • Solliciteer dan direct: stuur je motivatiebrief en cv dan voor 1 maart 2024  t.a.v. Caroline Segers, marketing manager a.i., via: service@stichtingizz.nl.
 • Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact op met Caroline Segers, marketing manager (a.i.), via caroline.segers@stichtingizz.nl of 06 5119 8147. Caroline is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.

 

IZZ nieuwsbrief Gezond werken in de Zorg

Onze digitale nieuwsbrief is gericht op professionals die zich bezighouden met Gezond Werken in de Zorg en verschijnt circa 12 keer per jaar.

Aanmelden