Veerkracht

Veerkracht... Als we iets wel gemerkt hebben de afgelopen corona-periode is dat veerkracht onmisbaar is. Veerkracht helpt. In werkplezier of in het kunnen omgaan met moeilijke of onverwachte situaties. Laat je inspireren door de onderstaande verhalen en artikelen over veerkracht in je werk. 

Quiz: Hoe gezond werk jij?

En? Ben jij een beetje gezond bezig? Werkdruk, stress of tijdsdruk kunnen behoorlijk van invloed zijn op de keuzes die je maakt. Vaak weet je op momenten van rust wel wat de goede keus is, maar op momenten van stress neemt je overlevingsinstinct het over. Benieuwd hoe jij er voor staat? Doe de test! 

Webinars: kijk live of kijk terug

Wij organiseren regelmatig webinars speciaal voor zorgmedewerkers. Meestal samen met OpenUp.care, VGZ en PGGM&co, die zich ook sterk maken voor gezonde zorgmedewerkers en een gezonde zorg. Webinars die je helpen om jezelf te versterken en mentaal fit te blijven. Zoals hoe je omgaat met agressie in je werk of hoe je mindful zorgt en leeft. Doe je voordeel met de praktische tips. Niet alleen voor in je werk maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling.

IZZ helpt

Wij helpen je graag om veerkrachtig te blijven. Dit doen we met onze vergoedingen binnen de IZZ Zorgverzekering maar ook met tools en ledenvoordelen. Samen maken we ons sterk voor gezond werken in de zorg. Bekijk bijvoorbeeld eens:

  • Een gezonde leefstijl helpt. Werk aan je voeding, gewoonte, beweging en ontspannen met de praktische simpele uitdagingen in leefstijlapp Salut. Gratis voor iedereen.