Artikel

Zorg goed voor jezelf. Maar hoe dan?

Om jou als zorgmedewerker een hart onder de riem te steken en als blijk van waardering voor jouw enorme inzet bieden we je kosteloos het e-book ‘Zorgen voor professionals’ aan.

Zorg goed voor jezelf. Dat is, zeker nu, makkelijker gezegd dan gedaan. De zorg krijgt veel voor zijn kiezen door het coronavirus. In alle branches en zorgorganisaties is de invloed merkbaar en worden alle zeilen bijgezet. Logisch dat je gezondheid dan onder druk komt te staan. Hoe kun je dan ook nog goed voor jezelf zorgen?

Cover Zorgen voor professionalsOm jou als zorgmedewerker een hart onder de riem te steken en als blijk van waardering voor jouw enorme inzet bieden PFZW, PGGM&Co en Stichting IZZ graag het e-book ‘Zorgen voor professionals’ aan. Zorgen voor professionals is geschreven door professionele coaches onder leiding en redactie van Donatus Thöne. Het bevat tips voor professionals die onder grote druk moeten werken en biedt: 

  • Tips voor de voorbereiding
  • Tips als je midden in de crisis zit
  • Tips voor de debriefing
  • Tips voor de omgang met je kinderen

Tijd is schaars, zeker nu. Daarom is het geschreven als een korte, praktische handleiding. 

Ook voor jouw collega?

Zorgen voor de professionals in de zorg doen we samen. Stuur dit e-book door naar een collega.

Het e-book Zorgen voor professionals is ook als .epub beschikbaar en inmiddels vertaald in het Engels. Aan andere vertalingen zoals Arabisch, Frans en Tsjechisch wordt hard gewerkt. Kijk op zorgenvoorprofessionals.nl voor meer informatie.

We wensen je met dit e-book een momentje van rust en opladen toe

Luister naar de podcast Zorgprofessionals in crisistijd

Naar aanleiding van het boekje Zorgen voor Professionals hebben IZZ en PGGM&CO ook een podcast gemaakt. Beluister het gesprek tussen Robin Rotman (BNR), Donathus Thöne (coach en schrijver van het boekje) en Anouk ten Arve (IZZ) over hoe zorgorganisaties en personeel in crisistijd niet alleen hun patiënten, maar ook zichzelf gezond kunnen houden.