Artikel

Wie mag deelnemen aan het IZZ ledencollectief?

Globaal gezien mogen zorgmedewerkers en leden van PGGM&Co en CNV Connectief Zorg en Welzijn met hun gezinsleden deelnemen aan de collectieve ziektekostenregeling IZZ. Met een IZZ Zorgverzekering neemt de medewerker ook automatisch deel aan het IZZ ledencollectief. Om gebruik te maken van de voordelen van het IZZ ledencollectief moet uw medewerker het IZZ-lidmaatschap wel activeren. 

IZZ Zorgverzekering - ledencollectief

Wie mag deelnemen?

De IZZ Zorgverzekering is er speciaal voor de ruim 1 miljoen mensen die werken bij een zorgorganisatie, zorgstudenten, zelfstandigen die werken in de zorg en leden van PGGM&GO en CNV Connectief Zorg en Welzijn. Ook gezinsleden van deze mensen doen mee (waarvan kinderen onder de 18 jaar gratis zijn meeverzekerd). Behoren uw medewerkers tot een van de bovenstaande groepen? Dan mag hij/zij, de partner en kinderen gebruikmaken van de IZZ Zorgverzekering en horen ze zodoende ook bij het IZZ ledencollectief. Deelnemers worden zonder medische of tandheelkundige keuring geaccepteerd.

Achter de paarse knop vindt u ook het Reglement Collectieve Ziektenkostenregeling, waarin nog nauwkeuriger de randvoorwaarden voor deelname staan. 

De persoonlijke situatie van mijn medewerker verandert

Gaat uw medewerker met pensioen, krijgt hij of zij een kind of is er sprake van een scheiding? Lees dan hier de informatie over de deelname van uw medewerker aan het IZZ collectief.

IZZ, voor gezonde zorgmedewerkers en zorgorganisaties

Stichting IZZ zet zich in voor een gezonde zorg. We onderzoeken jaarlijks het zorggebruik in de zorg en ontwikkelen trainingen voor zorgwerkgevers op het gebied van gezonder werken in de zorg. Zorgmedewerkers helpen we op weg met de IZZ Zorgverzekering, webinars, trainingen, tips en tools over gezond werken in de zorg.